HANGİ ÜRÜN NEREDE UCUZ? -SEVGİLİLER GÜNÜ İNDİRİM ALIŞVERİŞİ

by - Şubat 15, 2015

Merhabalaar,

Sevgililer günü heyecanı hepimizi sarmıştı ki üzücü bir haber çıktı karşımıza, içimiz buruk kaldı. Yeteri kadar konuşulduğunu düşündüğüm için uzun uzadıya yazmak istemiyorum. Tek dileğim bu konuyu farklı yönlere çekip de ailesinin acısını daha da kanatmamak...

Sevgililer günü indirim haberleri açıklandığında instagramda sizin için ' ney nerede daha ucuz? ' diye ufakça derlemiştim.


Gratis indirimi, beni çok mutlu etmedi. %50 indirimlerden sonra Gratis'in çok sönük kaldığını düşünüyorum. 4 al 3 öde kampanyası çokta işime gelmedi açıkçası. Ama cilt bakım ürünlerinde (Nivea, Diadermine, Neutrogena, Clean&Clear) %50 indirim yapması güzeldi. Real Techniques %30 indirim de güzeldi fakat standların boş olması da ayrı bir durumdu tabikii.
Watsons indirimi, Rimmel markasında %30 indirimi çok yetersiz buldum. Haftasonu indirimlerinde bile bazen %30 indirim yapıyorsunuz zaten. Onda da kaş maskarası bu indirime dahil değildi. Parfümlerdeki %40 indirimde idare ederdi.  Bu aralar neredeyse hiç alışveriş yapmıyorum Watsons'tan. Bızımla deyilsiin Watsons.
Rossmann indirimi, zaten uygun fiyatlarıyla gönlümü fetheden Rossmann, Loreal'de %50 indirimiyle beni sevindirdi. Aynı zamanda Rival de Loop makyaj ve cilt bakım ürünlerinde %50, Alterra'da %40 indirim vardı.

Gelelim benim aldıklarıma


Toplu hali bu şekilde. Bu sefer anneme çalıştık desem yeridir. Kendisinin hiç krem kullanma alışkanlığı yoktur ama artık kırışıklıklara karşı savaş açıyoruz.

Fiyatları sırasıyla; 9,90 TL - 9,90 TL - 8,75 TL     

Rival de Loop cilt bakım ürünlerini daha önce denememiştim fakat kremlerinin çok başarılı olduğunu duymuştum, kısa bir araştırma yaptım ve geneli memnun kalmıştı. Denemeye değer diye düşündüm. Anneme Age Performance serisinin gece ve gündüz kremini aldık. 
Kendim nemlendirici olarak Diadermine kullanıyorum fakat bu aralar adını çok duyduğum Hydro serisinin nemlendiricisine şans vermek istedim. 

Fiyatları sırasıyla; 2TL - 5TL    

Yine çok konuşulan ve beğenilen Hydro serisinin maskesini aldım. Annem için aldığımız Age Performance Serisini desteklemesi açısından Anti-Age 7 günlük bakım ampullerinden yedekledik.


Kozmetik olarak sadece bunları attım sepete. Loreal genelde çok tercih ettiğim bir marka olmasa da, duruşunu çok beğendim. Çok fazla renk seçeneği var. Umarım mağaza ışıkları yüzünden renkte yanılmamışımdır. Fiyatı:19,90 TL
Kajal göz kalemi hazır indirimdeyken yedeklendi. Malum göz kalemleri indirimlere dahil olmuyor genelde. Fiyatı: 7 TL
Rival de Loop Young 08 numaralı dudak kalemi istediğim nude tonlarda olunca hemen kaptım. Fiyatı: 1,75 TL
. Wet n wild Brulee rengini bir türlü bulamayınca mat krem rengi far arayışındaydım. Essence'de bulunca hemen sepette yerini aldı. Fiyatı; 3TL
Beauty'de indirim yoktu ama o fiyata far fırçası bulmuşum kaçırırmıyım hiç. Tek kalmıştı üstelik! Fiyatı: 2,35 TL

Fiyatı: 3TL - 4,95TL

Son olarakta Isana'nın duj jelini aldım. Maracujıa&Kokos diye geçiyor çok tatlı bir kokusu var. 
25 TL üzeri alışverişlerde Syoss şampuan çeşitleri 4,95 TL'ye düşüyordu.

Benim alışverişim bu kadardı. Az kozmetikli, bol bakımlı bir indirim yazısı oldu. 
Hepinize kadın olmaktan korkmayacağımız pazarlar diliyorum.

Diğer Yayınlar

3 yorum

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Sevgililer günü geçti ama indirimlerle ilgili bilgilendirici yazını büyük bir zevkle ve merakla okudum :) Eline sağlık...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler. Indirim zamanları bunları yazmaya çalışacağım. Kadınlar Günü yazısı geliyor :))

    YanıtlaSil