RİMMEL WAKE ME UP FONDÖTEN

by - Haziran 21, 2014

Merhabalaar,


Uzun zamandır ürün yazısı yazmadığımı farkettim. Ve bu şansı yaz aylarında kullanmaktan çekindiğimiz fondötene verdim. Rahatlıkla kullanabileceğimiz en uygun fondöteni sizlerle buluşturmak istiyorum.
ta ta taam ;  WAKE ME UP fondöten.



Bu fondöten daha Türkiye'ye gelmeden methini duymuştuk zaten. Dört gözle buluşmayı bekliyorduk ki Watsons imdadımıza yetişti, fakat sınırlı renk seçenekleriyle. Ben en açık rengi olan 100 ivory'i kullanıyorum. Çok büyük renk farklılığı yaşamıyorum. Bu fondöteni diğerlerinden ayıran özelliği sadece ismi değil, glowy görünüm yaratması. Yani içinde ışıltılar var bu yüzden de yüzünüzü olduğundan canlı gösteriyor. Zaten bu espriyi adında olduğu gibi kapağında da kullanmışlar. Cam şişede oluşu seyahatte biraz korku yaratsa da baya sağlam öyle düşmeyle falan kırılmıyor. Akışkan yapıda olduğu için ağzının pompalı olması kullanış kolaylığı sağlıyor. Konudan konuya atlıyor gibi olarabilirim fakat birde 15 spf içeriyor yani güneşten koruma özelliği var.



Cildimin kaymak gibi olmasını bende isterdim fakat sivilce sorunsalı yaşıyorum. Aslında sivilcelerim biteli çok oldu ama izlerinden kurtulamıyorum. Kapatıcılığı oldukça iyi gördüğünüz gibi. Karmadan yağlıya dönük bir cilt yapım var fakat rahatlıkla kullanabiliyorum. Pudralı gibi bir his bırakıyor tenimde. Hafif yapılı olması, kullanımının kolay olması ve cilde ışıltı katması benim hoşuma gidiyor.

NOT: Ben yüzünüze fırçayla kat kat uygulamanızı tavsiye ediyorum. Eğer bir pompa bi yanağa diğer pompa diğer yanağa diye uygularsanız pırıl pırıl parlamanız kaçınılmaz olur.

NOT: Cildinizde pürüzlük  yada sivilce varsa bence bu doğru fondöten olmaz çünkü dahada belirginleştiriyor. Ben buradayım diye bağırıyor!

NOT: Mezuniyet, düğün vs. gibi fotoğraf çektiriceğiniz özel zamanlarda kullanmayın çünkü içinde güneş koruyucu var ve bu flaşı emerek kısaca hortlak gibi çıkmanızı sağlayacaktır.

Umarım beğeneceğiniz bir yazı olmuştur. 

Sevgileer.

Diğer Yayınlar

6 yorum

  1. Kapatıcılık bakımından gerçekten iyi görünüyor.Yüzündeki o ışıltısıda çok hoş durmuş canım.Güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. Kapatıcılığı oldukça iyi canim, bir ara denemelisin :))

    YanıtlaSil
  3. süper bir ürün kız kardeşimde kullanıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde severek kullandığım bir ürün olur kendileri :)

      Sil
  4. Hocam grafikleri düzenleyim yeni alan adınızı kullanmanızı öneriyorum. Şu anki profesyonellik Alan adınız ile hoş, resimler bunu cazip kılmıyor. :) Siteniz içinse Tam Türkçeleştirme, SEO ayarları ve OneSignal bildirimleri için benimle iletişime geçebilirsiniz. :) webdünyası.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim önerilerinizi dikkate alacağız :)

      Sil